Seura


Vuosaari Golf Helsinki ry on pirteä parikymppinen, vuonna 1999 perustettu urheiluseura golfin harrastamisen edistämiseksi. Tehtävämme on tukea ja kannustaa seuran jäseniä golfharrastuksessaan ikään ja tasoitukseen katsomatta – pelasit golfia sitten leppoisana harrasteena, kuntoilu- tai ulkoilumielessä tai tosissasi kilpaillen, juniorina, seniorina tai jotakin siltä väliltä.

Seuramme toimintaa ohjaavat seuraavat periaatteet:

Yhteisöllisyys – seura on yhtä kuin jäsenensä. Seuraamme on kiva kuulua.

Läheisyys – Vuosaari Golfiin on helppo tulla, sillä ilmapiiri on mutkaton ja kentän sijainti on ihanteellinen erilaisilla kulkuneuvoilla saapumiseen. Seuran vastuuhenkilöt ovat helposti lähestyttäviä ja tavoitettavissa.

Huolenpito – tunnemme ylpeyttä hyväkuntoisesta kotikentästämme. Olemme itse esimerkkejä hyvästä käytöksestä ja jälkiemme korjaamisessa.

Rento meininki– peliryhmiin ja kisoihin olemme tervetulleita taidoista ja tasoituksesta riippumatta.


Seura toimikuntineen järjestää jäsenilleen sekä pelikauden aikana että talvikaudella tapahtumia, kisoja, pelimatkoja ja harjoittelumahdollisuuksia sekä kaikille pelaajille yhteisesti että eri pelaajaryhmille, kuten senioreille, junioreille tai ladypelaajille kohdennetusti. Seuran kilpailuja pelataan monessa eri pelimuodossa (esim. pistebogey, scramble, lyöntipeli) ja henkilökohtaisissa kisoissa on aina useita pelisarjoja, joten löydät itsellesi sopivan, mukavan tapahtuman varmasti. Lämpimästi tervetuloa mukaan tapahtumiin! Ajantasaisen tapahtumakalenterin löydät osoitteesta https://vgh.nexgolf.fi/vgh/golf/tournaments ja toimikuntien tehtäviin ja vastuuhenkilöihin pääset tutustumaan tästä seuraosiosta. Otamme mieluusti vastaan kehitysajatuksia tai palautteita seuran jäseniltä. Ole yhteydessä aina, kun siltä tuntuu.